×

Log-in
Nog geen account? klik hier!


Wachtwoord vergeten? klik hier!

Wat is stekt?

Stekt. is een online platform om eenvoudig je stekken en planten te ruilen. Het stekken van planten kan veel kosten besparen. Daarnaast is het ook heel leuk om te zien dat een klein plantje binnen een jaar tot een echte grote plant kan groeien! Maar wat moet je met 10 dezelfde planten? Daarom hebben wij Stekt. opgericht, een eenvoudige oplossing om stekken en planten te ruilen, zodat je binnen no time een nieuwe plant in huis kan hebben.

Door je planten en stekken te ruilen, kun je kosteloos jouw eigen collectie (en die van anderen) uitbreiden. Bovendien is het ontzettend leuk en inspirerend om met mede plantenliefhebbers in aanraking te komen. Het stekken van planten geeft je meer waardering voor de natuur en werkt ontspannend.

Het ruilen van planten is kostenbesparend, milieuvriendelijk en duurzaam.

Hoe moet ik ruilen?

Het doel van Stekt. is om zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te zijn. Op de ruilpagina op de site worden alle planten en stekjes aangeboden. Je kunt tussen het aanbod op deze pagina zoeken, maar je kan ook zelf een nieuwe advertentie plaatsen.

De perfecte plant of stek gevonden? Via een privé chat kun je met elkaar onderhandelen. Je kan er zelf voor kiezen om een fysieke ruil te doen met iemand bij jou in de buurt, maar stekjes kunnen ook verzonden worden. Tips voor het verzenden van stekjes kun je hier vinden. Voor je het weet heb je een nieuwe plant in huis!

Je urban jungle uitbreiden was nog nooit zo makkelijk!

Hoe moet ik stekken?

Heb je nog nooit een plant gestekt? Of weet je niet hoe je jouw plant het beste kan verzorgen? Geen zorgen! Ook daarvoor ben je bij Stekt. aan het juiste adres. Bij Stekt. plaatsen we regelmatig nieuwe blogs, waarin we tips geven over het stekken of de verzorging van planten.